Slavíme výročí! OEZ je s Vámi již neuvěřitelných 80 let! | OEZ
OEZ (https://www.oez.cz/)

Slavíme výročí! OEZ je s Vámi již neuvěřitelných 80 let!

Letošní rok je pro naši firmu významný svým výročím. Od založení Wagnerových továren na výrobu pojistek v roce 1941 si letos připomeneme neuvěřitelných 80 let.

Za dobu našeho působení na trhu jsme se změnili z malého výrobce pojistek v komplexního dodavatele produktů a služeb v oblasti jištění elektrických obvodů a zařízení nízkého napětí. Z regionálního producenta jsme se stali součástí celosvětového koncernu. 

Pojďme si osvěžit paměť a připomenout si celou cestu společnosti OEZ v naší rubrice „80 let s OEZ“. V následujících měsících Vám budeme pravidelně vyprávět náš příběh nejen skrze archivní fotografie, videa a články, ale i například formou zábavných soutěží o zajímavé ceny! 

Máte v počítači nějakou starou fotku se vzpomínkou na naši firmu, produkty nebo lidi? Podělte se s námi o ni! Připojte komentář nebo postřeh, prostě cokoli, co staré fotografii vdechne kousek života. Fotky zasílejte na e-mailovou adresu: marketing.cz@oez.comNejlepší fotografie i s komentáři budeme zveřejňovat v této rubrice. 

 V březnovém vydání newsletteru si připomeneme historii OEZ v jednotlivých dekádách 20. století. Máte se na co těšit!