Plastové nástěnné skříně RZI s krytím IP65 | OEZ
OEZ (https://www.oez.cz/)

Plastové nástěnné skříně RZI s krytím IP65

Nástěnné rozvodnicové skříně RZI jsou vhodné do prostoru, kde je zvýšená prašnost a vlhkost, např. garáže, dílny, průmyslové aplikace.

Vyšší krytí IP65 je zabezpečeno pomocí těsnění, které je nanášeno litím. Vedle vysokého krytí nabízí nástěnné rozvodnicové skříně RZI velký prostor pro vedení vodičů uvnitř skříně a velký počet pozic na svorkových blocích pro připojení PE a N vodičů. V nabídce naleznete skříně RZI ve velikosti od 4 do 54 modulů. Skříňe jsou nabízeny s průhlednými dveřmi. 

 

Nadstandardní prostor

Výjimečný prostor pod „U“ lištami

Pod „U“ lištami najdete 45 mm pro vedení propojovacích i vývodních vodičů.

Komfortní prostor mezi řadami přístrojů

V rozvodnicových skříních najdete mnoho místa k propojování přístrojů a k připojování vývodních vodičů. Rozteč mezi řadami je 150 mm.

Velký prostor u svorkovnice

Prostor u svorkovnic oceníte při zapojování PE a N vodičů i pokud použijete pro propojení první řady přístrojů propojovací lištu.

Velké místo po bocích skříně

Skříně RZI nabízí dostatek prostoru pro pohodlné vedení vodičů ve svazcích po bocích skříně i při osazení maximálním počtem přístrojů.

Velký počet svorek ve standardním balení

V každé rozvodnicové skříni jsou v základním balení svorkové bloky s dostatečným počtem míst pro připojení PE vodičů a N vodičů, které je možné až zdvojnásobit pomocí nabízeného příslušenství.

 

Rozvodnicové skříně RZI jsou zařazeny v konfigurátoru DBO, ve kterém jako původní výrobce poskytujeme výsledky zkoušek dle ČSN EN 61439-3 (DBO). Informace ke konfigurátoru DBO najdete na našich webových stránkách http://www.oez.cz/sluzby/rozvodnice-dbo.

Kompletní nabídku rozvodnicových skříní RZI najdete v katalogu Rozvodnicové a rozváděčové skříně Distri.