Jak podporujeme Letohradsko? | OEZ
OEZ (https://www.oez.cz/)

Jak podporujeme Letohradsko?

V letošním roce se ve spolupráci s městem Letohrad soustředíme na společenské, sociální a kulturní aktivity, a to formou daru ve výši 3,5 miliónu korun.

Podpora regionu, ve kterém působíme, je pro nás jednou z priorit a naplňuje nás hrdostí. S vedením města uskutečňujeme společensky prospěšné aktivity a snažíme se tak o rozvoj města Letohrad ve všech směrech. 

Podílíme se na výstavbě spojovací lávky domů s pečovatelskou službou, podporujeme místní hospicovou službu, obě letohradské základní školy nebo nákup nového hasičského vozu Sdružení dobrovolných hasičů v Letohradě. V neposlední řadě jsem se stali partnery jarního Mezinárodního hudebního festivalu a v sobotu 1. září nebudeme chybět ani u organizace oslav 710. výročí města Letohrad.

Ve stejný okamžik zároveň uspořádáme Den otevřených dveří OEZ. Veřejnosti otevřeme prostory, kde denně vznikají tisíce a tisíce špičkových elektrotechnických přístrojů, které pod značkami Siemens a OEZ nacházejí uplatnění po celém světě. Den otevřených dveří v pozadí oslav města Letohradu pro nás symbolizuje dlouholetou tradici firmy, vzájemné spolupráce i skutečnost, že po desítky let zaměstnáváme generace občanů z našeho regionu.

Takže pokud máte cestu k nám do Letohradu, neváhejte a přijďte nás navštívit.