Rozvodnicová skříň na omítku od OEZ | OEZ
OEZ (https://www.oez.cz/)

Plastové rozvodnicové skříně RZG

Pokud přemýšlíte, jakou malou rozvodnicovou skříň připevnit na omítku (např. v panelovém domě), tak vhodným řešením jsou nástěnné plastové rozvodnicové skříně RZG, které nabízí velký prostor pro vedení vodičů uvnitř skříně. V nabídce naleznete rozvodnicové skříně RZG ve velikosti od 4 do 56 modulů. V závislosti na provedení je možné dveře otevírat vlevo/vpravo nebo nahoru. Skříně jsou nabízeny s průhlednými nebo neprůhlednými dveřmi.

Skříně RZG je možné objednat také v zapuštěném provedení se stejným designem rámu a dveří.

Nadstandardní prostor

Výjimečný prostor mezi řadami přístrojů

V rozvodnicových skříních najdete mnoho místa k propojování přístrojů a k připojování vývodních vodičů. V závislosti na provedení skříně je rozteč mezi řadami 135 až 160 mm.

Komfortní místo po bocích skříně

Skříně RZG nabízí dostatek prostoru pro pohodlné vedení vodičů ve svazcích po bocích skříně i při osazení maximálním počtem přístrojů.

Variabilní prostor pro svorkovnice

Oddělené svorkové bloky umožňují různé varianty umístění svorkovnic ve skříni podle zvyklosti uživatelů.

Velký počet svorek ve standardním balení

V každé rozvodnicové skříni jsou v základním balení svorkové bloky s dostatečným počtem míst pro připojení PE vodičů a N vodičů, které je možné až zdvojnásobit pomocí nabízeného příslušenství

 

Rozvodnicové skříně RZG jsou zařazeny v konfigurátoru DBO, ve kterém jako původní výrobce poskytujeme výsledky zkoušek dle ČSN EN 61439-3 (DBO). Informace ke konfigurátoru DBO najdete na našich webových stránkách http://www.oez.cz/sluzby/rozvodnice-dbo.

Kompletní nabídku rozvodnicových skříní RZG najdete v katalogu Rozvodnicové a rozváděčové skříně Distri.