O semináře OEZ je velký zájem | OEZ
OEZ (https://www.oez.cz/)

O semináře OEZ je velký zájem

Začátkem jara jsme tradičně uspořádali sérii Odborných seminářů OEZ, na kterých jsme Vám představili nejen informace z trhu a OEZ, ale i mnoho novinek týkajících se našich produktů, softwarové podpory nebo změn v legislativě.  

Je zřejmé, že zájem o tuto akci neklesá. Letošní semináře se konaly ve všech velkých městech po celé České republice, a to v Praze, Ostravě, Zlíně, Brně, Jihlavě, Českých Budějovicích, Plzni, Ústí nad Labem, Liberci a Pardubicích. Celkem se přihlásilo 1696 účastníků. Na semináře dorazilo 1547 elektrotechniků, tedy celých 91 % přihlášených zájemců. Anketa ukázala, že pouze 20 % účastníků navštívilo naše semináře úplně poprvé.

 

Návštěvníci odpovídali na krátký dotazník, ze kterého vyplynulo, že jsou s tímto typem vzdělávání velmi spokojeni. Účastníci seminářů byli nejvíce spokojeni s odbornou úrovní přednášek (známka 9,3 z 10), srozumitelností přednášek (známka 9,2 z 10) a užitečností přednášek pro povolání nebo firmu (známka 8,8 z 10).

Výzkum potvrdil také to, že celých 99,7 % zúčastněných by Odborné semináře OEZ doporučilo svým kolegům.

Těchto výsledků si velmi vážíme. Těší nás, že zájem o naše Odborné semináře stále přetrvává a že má smysl pokračovat v jejich pořádání i v budoucnu.